Drank

Welke biologische koffiebonen zijn het beste?

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in de wereld. Steeds meer mensen kopen biologische producten om hier een steentje aan bij te dragen. Dat is natuurlijk allemaal zo gek nog niet, maar hoe werkt dat met een product zoals koffie? Waar moet je op letten en misschien wel nog belangrijker welke biologische koffiebonen zijn het beste? Je leest het in dit artikel.

Simon Lévelt

Simon Lévelt is natuurlijk bekend van de thee, maar wist je dat ze ook heel veel andere producten verkopen? Zoals koffie! En niet zomaar koffie. Simon Lévelt heeft een heel groot assortiment aan biologische koffiebonen. Bij biologische teelt gebruiken de boeren organische compost van koemest, boombladeren en snoeisel. Er wordt dus geen kunstmest gebruikt. Ziekten en insecten worden op natuurlijke wijze bestreden en de boeren wieden met de hand. Zo worden de arbeiders niet blootgesteld aan chemische middelen en vind je geen chemische resten in je kop koffie.

Gio Coffee

Gio Coffee heeft een groot assortiment aan biologische koffiebonen. De koffiebonen komen van enkel van duurzame koffieplantages. Hier selecteren ze alleen de rijpste koffiebonen voor onze koffiemelanges. Hierdoor heeft de koffie van Gio Coffee altijd een unieke smaakbeleving. Ze hebben verschillende koffiemelanges in ons assortiment, voor ieder bedrijf een geschikte koffiemelange. Om lekkere koffie te maken, heb je naast koffiebonen ook een goede koffiemachine nodig. Gio Coffee verzorgt voor veel bedrijven bedrijfs koffiemachines. Alle componenten van de innovatieve koffiemachines zijn geselecteerd op snelheid, duurzaamheid en maximale prestaties. De stijlvolle afwerking van onze koffiemachines kan je als een bonus zien! De strakke look draagt bij aan een nette uitstraling van je bedrijfsruimte.