Geen categorie

Maak indruk met lekkere cocktail recepten

Krijg je bezoek en wil je echt indruk maken? Of ben je uitgekeken op de gin tonic? Met een cocktail je bezoek ontvangen is altijd een goed idee en er zijn ontzettend veel cocktail recepten om uit te kiezen. Dus hup aan de kant met die gin tonic en eens wat anders proberen.

Duik in je drankenkast

Voor een cocktail kun je je laten leiden door verschillende factoren. De gelegenheid, het weer, het soort glas, maar als je nog niet veel cocktails hebt gemaakt, kun je ook je eigen drankenkast bekijken. Wat voor flessen heb je daar staan? Gebruik je favoriete drank of juist die fles die altijd maar dicht blijft. Iedere drank die je vindt, kun je terug vinden in de verschillende cocktail recepten. Zo hoef je niet gelijk een hele nieuwe drankenkast aan te schaffen om een lekkere en indrukwekkende cocktail te maken.

Indruk maken

Lekkere cocktail recepten kunnen op zichzelf al indruk maken. Maar als je een lekker cocktail recept hebt gevonden, denk dan ook eens na over de presentatie. Een suikerrandje, een parapluutje of een schijfje fruit aan de rand van het glas doet al heel veel. Natuurlijk kun je ook de cocktail ter plekke shaken in een mooie shaker. Even oefenen met die shaker, maar zeker weten dat degene waarvoor je de cocktail maakt al direct denkt dat dit toch echt lekker moet worden.

Virgin cocktails

Niet iedereen wil alcohol drinken. Soms om af te vallen, vanwege religie, zwangerschap, principe of wat voor reden dan ook. Weet dan dat er ook veel virgin cocktail recepten te vinden zijn. Ook is er steeds meer drank zonder alcohol te vinden. Van wijn en bier weten de meeste mensen dat wel, maar denk bijvoorbeeld ook aan gin. Dus wil je een alcoholvrije cocktail maken, dan zijn daar ook genoeg mogelijkheden voor.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *